Möjligheter med Hobbyekonomi©


systems ger nytta, nöje, kunskap och kompetens samt är lätt att lära, enkelt, snabbt och inspirerande.

Hadan systems är ett ekonomisystem och ett projektverktyg samt ett affärssystem med tillhörande marknadsplats i world wide web. Marknadsmodellen består av en toppmarknad med flera anslutna lokala marknadsplatser som använder Hadan systems.

Hadan systems programsvit används i dator av typ PC med Windows operativsystem. Webbsidorna med öppen källkod i html och javaskript, skall användas på hemsida i www.

Hadan systems tillsammans med samhällets infrastruktur för både kommunikation och transporter, utgör ett kraftfullt verktyg för användarna som kan förenas i ett nätverk för kommunikation och handel.

Marknadsföring av varor, tjänster och information sker med hjälp av anslagstavlan i www samt klienttorg med anslagstavla för huvudsidor i www. Varje säljbar produkt har ett formulär som surfare kan sända ifyllt till säljarens epostlåda. En affärsdialog kan bestå av bekräftelse, erkännande och faktura via epost samt betalning vid hämtning eller via en internetbank.

Systemanvändare i hem, hobby och företag får hjälp att planera, styra och redovisa inkomster, utgifter, tillgångar och skulder. De får även hjälp vid inköp, marknadsföring och försäljning av begagnade, tillverkade eller köpta varor samt tjänster.

En systemanvändare hjälps minnas produkter, leverantörer, kunder, affärer, organisationer, personer, dialoger och ägda tillgångar.

Hadan systems kan enkelt provanvändas efter download med automatisk systeminstallation i brukarens dator.

Hans Danielssons system för Hobbyekonomi och Hobbymarknad kan sökas via Hadan systems eller Hadan hobbyekonomi eller Hadan torget i olika söktjänster i www. Hemsidans adress är www.hadan.se samt Hadan systems nås även via mobiltelefon på nummer 073-9799920.

MMMMOJLI | WWW.HADAN.SE (ENTRYN)